Sunday, February 12, 2012

"Skicka in Brit.Lit.Ass." och andra trivialiteter..

"...and the bells rang and trumpets played fanfares, and confetti came raining down and there was a release of doves..."

Går igenom veckan som har varit och den som kommer, ser mina underbara förkortningar och antydningar till aktiviteter jag har (eller kommer ha) för mig. Just förkortningen Brit.Lit.Ass. betyder "British Literature Assignment", den uppgiften ska skickas in idag. Skriver om Robert Louis Stevenson, han som bland annat skrev Treasure Island och Strange Case of Dr Jekyll and Mr Hyde. Har skitkul i Engelska C! Men i måndags skrev vi en uppsats på (bara) två timmar om boken Of Mice and Men, och det var ett rent helvete..

Kan kort upprepa (mest för mig själv) att det var inte som tortyren att stå inför hängning, eller mitt på ett torg omgiven av människor för att se ens huvud hamna i en korg bredvid en alltför sliten giljotin. Så känns matteprov/mattelektioner för min del och det är därför jag fortfarande inte läst Matte A.


Illustration.


En av mina favoriter är nu i bitar...


Den här bilden på en mindre sjö av sushi får representera min systers 21-årsdag. Jag fixade kladdkaka som tårta, och en sushibuffé (som syrran hjälpte mig med att rulla ihop) till middag. Samma dag hittade jag också en bok på loppis - Of Mice and Men, fast på svenska.


Men nog om det... Mitt himmelsblåa nagellack är inte blankt, jag dricker kaffe ur mammas rosa mugg, väcktes i morse av att Frasse var på översta hyllan och hade ner en av mina favoritclowner i golvet (den är just nu i kanske 7 olika bitar jag ska karlssonsklisterlimmaihop den senare). Imorgon får jag reda på om jag fick MVG (eller inte) på första provet i samhäll A, är inte nervös men nyfiken som en apa! Vi har fortfarande tomtar kvar i huset, och det kan tyckas konstigt eftersom det är februari. Jag har fortfarande inget jobb, men det tar sig, sa han som tände eld på sitt eget hus.

Och på tisdag är det alla hjärtans dag, och jag har ingen aning om vem av alla pojkvänner jag ska spendera den med.


Översta citat är ur boken Vampire Diaries: The Return: Nightfall sida 363. Humor och förbannad kärlek på en självförstörande nivå, med satir och ironi och ingen rätsida på något alls, inte ens när booken tar slut. Det är finsmakarens val.



MUSIC: A Day To Remember - You already know what you are
QUOTE OF THE DAY: "Antingen vet man vad livet går ut på eller så är det bara snurrigt och flamsigt." - Anton Tjechov
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...